NBS Ahmedabad Logo

NBS Ahmedabad Placement

Ahmedabad, Gujarat
Type: Private | Approved By: GTU,AICTE,MSME,FICCI

Narayana Business School Ahmedabad Placements

In an effort to help students grow professionally and personally, the Narayana Business School placements cell has an impressive record for placing students with good companies. The NBS Ahmedabad placement cell organizes various activities to guide students towards the right career path. 

 

Several training programs are also offered by the Narayana Business School placements cell, such as group discussion preparation, portfolio making, core strength analysis, aptitude preparation, CV customization, mock interviews, pe-placement workshops, grooming workshops, etc. The Narayana Business School placements process at Narayana Business School, Ahmedabad is facilitated by multi-national corporations. 

 

The Narayana Business School Ahmedabad placement drive attracts companies from various industries such as Automobile, Banking, Capital Markets, Communications, Consumer Goods, Government, Health Care, Hospitality, Insurance, Life Sciences, Manufacturing, etc.

NBS Ahmedabad Placement Top Recruiters

ICICI BankCocaColaKotakReliance
Yes BankAdaniInfosysJust Dial
Citi BankAxis BankHDFC BankVodafone
Tech MahindraTCSUBSGenpact

The final placement report for the 2020-22 batch is released on the official website. A total of 140 students participated and on average, each student received 3.5 offers. The total count of offers stood at 496. The highest and average packages offered during NBS Ahmedabad placements 2022 were INR 17.5 LPA and INR 7.5 LPA, respectively. 

Narayana Business School Placements 2022: Highlights

The institute witnessed the participation of 358 companies from diverse sectors. Check the complete insights of NBS Ahmedabad placements 2022 from the table below:

Narayana Businesss School Placement 2022

ParticularsStatistics
Total students participated140
No. of offers made496
No. of companies visited358
Average no. of offers per student3.5
Highest packageINR 17.5 LPA
Average packageINR 7.5 LPA
Median packageINR 7 LPA

Narayana Business School Internships: 2020-22 Batch

Approximately 40% of the students received PPOs and the total number of offers counted to 713. On average, each student gets around 4 offers during summer internships. The key highlights related to the NBS Ahmedabad internships 2022 are mentioned below:

Narayana Business School Internships 2022

ParticularsStatistics
Total students180
No. of companies visited162
No. of offers made713
Average no. of offers per student3.96
No. of PPOs72 (40%)
Highest stipendINR 1.25 lakhs per month

Narayana Business School Placements 2022: Top Recruiters

NBS Ahmedabad has a network of more than 80 organizations from various industries, including government agencies, unicorn start-ups, and top national and international MNCs. On a regular basis, about 480 recruiters visit the school. The following are some of the top firms that have participated in the recruiting process in previous years:

Narayana Business School Placements : Top Recruiters

DeloitteCiti BankS&P Global
GenpactIndusInd BankVodafone
PepsiCoAmazonNaukri.com
HDFC BankIndiaMARTTata Consultancy Services
Bajaj Finserv Ltd.RBL BankTATA AIG Insurance

People also ask – 

1. Who were the top recruiters at Narayana Business School placements 2022?

Ans. The prominent companies that have been a part of NBS Ahmedabad placements in recent years include RBL Bank, Deloitte, TCS, Amazon, Vodafone, and many others.

2. What was the highest package offered during NBS Ahmedabad placements 2022?

Ans. The highest package offered during Narayana Business School Ahmedabad placements 2022 was INR 17.5 LPA. Whereas, the average and median packages stood at INR 7.5 LPA and INR 7 LPA, respectively.

3. Is there a placement cell at NBS Ahmedabad?

Ans. NBS Ahmedabad has a placement cell.

4. Name some top recruiters who visit the campus for conducting the placement drive?

Ans. Some of the top recruiters are UBS, Tech Mahindra, CocaCola, Kotak, Reliance, Just Dial, etc.

5. What are the different pre-placement activities conducted by NBS Ahmedabad?

Ans. The pre-placement activities conducted by NBS Ahmedabad include aptitude test,

6. Does NBS Ahmedabad conduct pre-placement workshops?

Ans. NBS Ahmedabad conducts pre-placement workshops to groom students for the upcoming campus placements.

7. Which companies were major recruiters at NBS, Ahmedabad?

Ans. Amongst the companies that recruited from NBS, Ahmedabad, some of the prominent recruiters were Amazon, Axis Bank, Berger Paints, Deloitte Consulting (I) Pvt Ltd, Genpact, etc.

Narayana Business School Placement

NBS Ahmedabad has a 100% placement record, with the maximum package being INR 32 LPA. The institution is concerned with ensuring that students are placed in positions that allow them to flourish professionally and emotionally. The process begins the day the kid is admitted to college, thus it is a holistic growth that is addressed. It places a heavy emphasis on English language skills and personal development. Some of the institute’s placement highlights include:

CategoryPGDMPGDM (Data Science & Analytics) & PGDMQFMBA-PGPCE
Maximum SalaryINR 32 LPAINR 16 LPAINR 16 LPA
Minimum SalaryINR 4.5 LPA-INR 4.5 LPA
Average SalaryINR 6.5 LPAINR 8.5 LPAINR 6.5 LPA
Average Placement for last 3 batches100%-100%
Top RecruitersS&P Global, Axis Bank, Club Mahindra, Oyo Rooms, Vivo Mobiles, Mott Macdonalds, Toppr.com, Hinduja Finance, Credit Susie, Jaro Education, Evosys, Tata AIG, SMC, RBSA, RBL Bank, QX, Pepsico, Paperchase, ORica, NJWealth, naukri.com, Linkruit, Linkedin, Kotak securities, Inforedge, Indusind Bank, Indigo Paints, IndiaMart, IMRB international, Vivo, Vodafone, Hrimtech Solutions, HDFC Bank, Genpact, many more

Specialization-wise placement of NBS Ahmedabad:

SpecializationsHighest PackageAverage Package
FinanceINR 16 LPAINR 5.5 LPA
MarketingINR 12 LPAINR 6 LPA
HRINR 8 LPAINR 4.5 LPA
ITINR 11 LPAINR 5.5 LPA

Frequently Asked Question

1. Should I go for a PGDM course from Narayana Business School, Ahmedabad? How is the college for its PGDM/MBA courses?

Ans. Narayana Business School placements are handled by a solid placement network. Narayana Business School’s mission extends beyond offering a high-quality education. Our high-quality education helps our students stay clear of the economic turmoil that is sweeping the world. Narayana Business School placements programs that meet the demands of companies today for the hiring of new talents and young managers who are trained in a new perspective, ideas, and methods of working. If you're looking to join one of the top business schools in Ahmedabad then You are definitely in search of Narayana Business School. With a great infrastructure and exceptional faculty members & the Narayana Business School placements department, it's like a second home. Faculty members are the best mentors and guides. The only school that the dean is aware of all students, their preferences, and dislikes. It's like having a small group that guides you through every step. The campus is stunning and the method of teaching is a completely practical method. It makes learning enjoyable. Narayana Business School placements With 100% record and high ROI is what you're looking for when choosing a B-School. At Narayana Business School, you can enjoy all this with comfort and a relaxed atmosphere on the campus. With a myriad of events happening throughout the year, and all arranged by students themselves It's the most effective way to study and gain information. In conclusion, the teaching is excellent and the faculty are top-notch as is the infrastructure and the placements are well worth the effort.

2. Is there anyone who did an MBA from Narayana Business School in Ahmedabad?

Ans. PGDM program from Narayana business school Ahmedabad. It has provided me with a great platform to have a bright career ahead along with Narayana Business School Placements opportunities. even the internships from Top Notch Companies like Coco-Cola, Vivo, etc will lead you to a better career path Despite its small size, the college has all the amenities a student could want. Using real-life case studies, simulation games, and a variety of practical projects, the teaching method is completely hands-on. Mentor-Mentee programs are the best part about college for me. Regardless of whether or not the matter related to academics, I received personalized guidance on everything. So my answer is, to upgrade your career graph, you must join Narayana Business School.

3. Which are the best colleges in Ahmedabad for an MBA with good placements?

Ans. Narayan Business School placements cell helps place students in reputable firms to help them gain professional and personal growth. NBS Ahmedabad placement cell organizes a variety of activities to guide students in the right direction. NBS Ahmedabad placement cell offers a variety of training courses. The NBS Ahmedabad placement cell prepares group discussions, assesses core strengths, creates portfolios, conducts aptitude assessments, creates customized CVs, conducts mock interviews, conducts peer placement workshops, and organizes grooming classes. Students prepare for their last Narayana Business School, Ahmedabad placements in this class. Companies from a variety of industries like Automobile, Banking, Capital Markets, Communications, Consumer Goods, Government, Health Care, Hospitality, Insurance, Life Sciences, Manufacturing, and many more are invited to the campus to participate in a Narayana Business School Ahmedabad placement drive.

4. How is Narayana Business School Ahmedabad?

Ans. Among Gujarat's B-Schools, Narayana Business School is ranked 4th. Among India's top 50 schools, Narayana Business School is ranked 4th. Narayana Business School offers 3 types of programs are PGDM, MBA, and IMBA that are valuable to students who need a management college as they provide only management courses. Narayana Business School emphasizes practical life skills. Students are trained to become good managers by the college's excellent faculty. Furthermore, the college offers a variety of value-added courses that are useful in corporate and management environments. Furthermore, the college offers a variety of fun activities through clubs and sports.

5. What do you think of the MBA course at Narayana Business School Ahmedabad?

Ans. Narayana business school is known for its name. Besides defining the education system in a broader way, If has incorporated cloud computing and other programs into its structure. It's not just the subjects I've learned here, but I've learned life lessons too! When one is truly interested in fitting into this corporate world, it shows up in the practical sessions for the business model of education. One of our best educational systems. Narayana Business School Placements are terrific and a number of brands from various industries recruit students from our departments. Recruiting is done for key positions such as event manager, sales manager, risk analyst, etc. Also, the compensation package is competitive. An average student stands to secure a package of around 6 LPA Narayana business school highest placement package is 16 LPA. Top recruiters included Berger, Vivo, Oyo, S&P Global, and Club Mahindra.

6. What was the highest package offered during NBS Ahmedabad placements 2022?

Ans. The highest package offered during Narayana Business School Ahmedabad placements 2022 was INR 17.5 LPA. Whereas, the average and median packages stood at INR 7.5 LPA and INR 7 LPA, respectively.

7. How many offers were made during Narayana Business School placements in 2022?

Ans. The total number of offers given to the 2020-22 batch at NBS Ahmedabad was 496. The average number of offers received by each student was 3.5.

8. What was the highest stipend offered during Narayana Business School internships in 2022?

Ans. The highest stipend offered to the NBS Ahmedabad batch 2020-22 was INR 1.25 lakhs per month.

9. How many companies participated in the NBS Ahmedabad internship 2022?

Ans. A total of 162 companies participated in the internship drive for the 2020-22 batch. These companies offered 713 job offers

10. Who were the top recruiters at Narayana Business School placements 2022?

Ans. The prominent companies that have been a part of NBS Ahmedabad placements in recent years include RBL Bank, Deloitte, TCS, Amazon, Vodafone, and many others.

11. Which sector involves the largest share of NBS Ahmedabad alumni?

Ans. According to some media sources, a large share of Narayana Business School alumni is working in the Sales and Business Development sectors. The other top sectors that involve the majority of alumni are HR, Marketing, and Finance.

Application For Admission 2021 Are Open On Discounts With Formfees Advantage

Other Popular Universities

SRM Institute ofScience & technology

SRM University, Chennai

Admissions | Courses & Fees  Placements  | Reviews

SRM Institute ofScience & technology

SRM University, Chennai

Admissions | Courses & Fees  Placements  | Reviews

SRM Institute ofScience & technology

SRM University, Chennai

Admissions | Courses & Fees  Placements  | Reviews

SRM Institute ofScience & technology

SRM University, Chennai

Admissions | Courses & Fees  Placements  | Reviews

Related Videos

Related Articles

Related Videos

Get More Details

Apply For Top University/College &

Get Upto 80% off on the Application Form

Form Fees
Logo